Team

Igor van Eck

Fysiotherapeut & Praktijkeigenaar

Ik ben praktijkhouder van Praktijk Noorderwerf. Voorheen werkte Eric Scholtens in de praktijk als eigenaar. Na vele jaren met plezier in de praktijk te hebben gewerkt, heeft Erik de praktijk aan mij overgedragen.

Als fysiotherapeut heb ik de mogelijkheid om mensen te kunnen helpen en om iedere dag weer nieuwe uitdagingen aan te gaan. De meeste voldoening haal ik uit de vooruitgang die patiënten boeken en de blijdschap na een geslaagde behandeling. Ik geloof in eerlijke communicatie, goede samenwerking en efficiënte behandelmethodes. Samen werken we aan een optimaal herstel!


Eric Scholtes

Fysiotherpeut, manueeltherapeut, osteopaat

Opleiding: Academie Lichamelijke Opvoeding, Fysiotherapie, Acupunctuur (LVVF), Manuele Therapie Kaltenborn, Manuele Therapie (SOMT) Osteopathie (IAO)

Werkzaam als Manueeltherapeut / Osteopaat
Nascholing: Functionele Looptraining (GHZ), McConnel Concept, Manuele therapie Methode Marsman, Het Kiss-syndroom (EWMM), CramerGriff (EWMM), Shortlever Manipulaties (Daryl Herbert), Focus on dynamic stability and muscle balance (Kinetic Control), Myofasciale Triggerpoints (Myofascial Pain Seminars), Complexe vertebrale Dysfuncties (Panta Rhei), Fasciaal Dystorsie Model (IFDMO en EFDMA), DAM cursus wervelkolom (3-Dimensionale Arthrokinematische Mobilisaties), Short and Minimal Lever Manipulaties (Tim Daelemans/FICO), het fasciaal systeem (IAO)

Tine van der Laarse

Werkzaam als Oefentherapeute Cesar op Haptonomische basis

Opleiding: Oefentherapie Cesar, Haptonomie
Telefoonnummer: 0182 530 990

Haptonomie houdt zich bezig met de ontwikkeling van het gevoelsleven van de mens en in ruimere zin met de gevoelsmatige wisselwerking tussen mensen. De wegen die vanuit de haptonomie zijn ontwikkeld hebben tot doel de tastkwaliteiten te verfijnen en verder uit te bouwen, waardoor mensen impulsen aangereikt kunnen krijgen om op een andere manier met zichzelf en anderen om te gaan. Deze impulsen richten zich ook op het gebied van spanning, verdriet of pijn.

Afspraak maken